Snoepautomaat

 

Hoewel de term snoepautomaat meestal wordt toegepast op automaten die werken via de gewoonten van consumenten die de automaat willen hebben, kan hij ook worden toegepast op automaten die in opdracht worden gegeven als onderdeel van een bedrijfscampagne. In dat geval wordt de snoep niet uit de automaat verstrekt, maar aan de consument gegeven, als commissie. De oorsprong van de automaat wordt steeds populairder bij restaurants en bars die machines twee of drie keer per week in hun etablissementen zijn gaan gebruiken. Deze automaten staan bekend als “junkmail”, omdat zij geen enkel levensmiddel bieden en zo zijn geschreven dat zij duidelijk junk zijn.

Wat het ontwerp betreft, heeft dit nieuwe soort netwerkcomputer zijn intrede gedaan in de mainstream wegens de economische voordelen die het kan bieden. Bovendien wordt het, in termen van het gepersonaliseerde karakter, meer gewaardeerd in vergelijking met de tijdelijke. Anders dan bij verkoopautomaten, waar de producten uit een huls worden verstrekt, komt de junk mail machine samen met de producten en overhandigt de kassier ze.

Waarom vinden we het leuk?

Nu het Internet een overweldigende respons krijgt van het publiek, zijn er nog een paar voordelen die een junkmailer eruit kan halen. Het eerste en belangrijkste voordeel is dat het de klant het gevoel geeft dat hij verbonden is met een bedrijf, wat verschilt van het soort marketing dat een machine doet. Voor de klant is het alsof hij rechtstreeks toegang heeft tot het bedrijf. Een machine is ook betrouwbaar in haar werking. Zij heeft geen menselijke hulp nodig, maar regelt eigenlijk zichzelf. Hoewel zij geen menselijke hulp nodig heeft om te werken, is zij hulpvaardig genoeg om te worden vervangen door een eenvoudig persoon.

De tweede reden achter de populariteit is dat het bedrijven helpt bij het afmelden van bulk e-mails. Canon heeft in de afgelopen jaren een systeem bedacht waarmee het grote hoeveelheden e-mailberichten kan uitschrijven. Op deze manier kunnen e-maillijsten worden gereduceerd en kan de ruimte op de machine worden gebruikt voor andere programma’s.

Ten derde biedt deze machine hogere privacy-instellingen dan de gemiddelde persoon zou verkiezen. Bij het surfen op het Internet zou een onbeschermde machine kwetsbaar zijn voor aanvallen van virussen en Trojaanse paarden, die de machine zouden infecteren en zouden kunnen verhinderen dat hij perfect werkt. Dit is de reden waarom de junk mail machine zeer populair is.

Maar hoewel het waar is dat surfen op het internet de mogelijkheid biedt om veel gratis informatie te krijgen, is het niet eerlijk om het te vergelijken met de impact van junk mail in de echte wereld. In termen van tweedehands kredietkaartaanbiedingen, als men een bepaalde promotie niet verwacht, dan is de kans groot dat men deze zeker aan zich voorbij zou laten gaan.

Ik kan aanbevelen wat ik hierboven heb gezegd, maar als u echt hebt geprobeerd om de beste deal te krijgen van een printer met korting, waarom dan niet overwegen om de onderstaande site te bezoeken om meer te weten te komen over Epsonuptim.

Lees meer:

Drankautomaat

Frisdrankautomaat