Wijnproeverij Leiden

Elke stad of plaats heeft zijn eigen schatten aan wijnen, en de online wijnwinkel heeft ze allemaal. Of u nu op zoek bent naar een zoete witte wijn voor een fijn dessert, of een zwarte wijn voor bij uw volgende paella, Portugal is zeker de moeite waard om te bekijken.

U kunt een reis naar Portugal zelfs beschouwen als een geweldige zomervakantie, vanwege de prachtige mix van zon, strand en stad die u in de meeste steden zult vinden. Eten maakt het altijd tot een geweldige ervaring, maar zorg ervoor dat u ook een aantal van de heerlijke wijnen proeft. Sommigen zeggen dat de beste wijn van moeder op dochter wordt doorgegeven, en dan gaat de traditie verder. Vrouwen hier maken de reis naar hun eigen land, dus zorg ervoor dat je tijdens je verblijf een voorraad wijn inslaat.

Als u een wijnvoorraad wilt inslaan, is het altijd een goed idee om een beetje te gaan winkelen. Ga naar een plaatselijke supermarkt, en praat met de verkopers. Zij kunnen u enkele mooie flessen aanraden die u zullen helpen bij het drinken. Maar kijk altijd op het etiket voor een voorgerecht. Dit is het eerste deel van de wijn dat wordt ingeschonken, en moet iets lichts zijn, zoals citrusvruchten. U kunt ook uw internetvrienden om een aanbeveling vragen. In ieder geval moet je altijd beginnen met iets lichts, want het is altijd een goed idee om lichtere wijnen in het begin van de avond te drinken.

Het is ook een goed idee om aan het eind van de maaltijd wat soep te drinken, zodat u uit twee heel verschillende soorten soep kunt kiezen en niet te veel eet. Misschien wilt u er ook wat koffie bij drinken, dus zorg ervoor dat u de koffiekaart bekijkt die elk restaurant heeft. Ze zullen meestal een lekkere creatie aanbieden, zoals de macchiato.

Het is echter zeker een goed idee om uw avond te plannen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het steeds weer eten van dezelfde dingen. Portugese restaurants zijn ontworpen met oog voor detail en als u elke avond plant, zult u geen moeite hebben iets te vinden dat andere gasten ook lekker zullen vinden.

U zult altijd merken dat de Portugezen erg trots zijn op hun eten en niet schromen om de beste ingrediƫnten te gebruiken die er te vinden zijn. Of het nu de meest verse zeevruchten zijn die je kunt vinden, of een mooie en verse Serrano ham, al deze dingen staan op het menu, en de Portugezen zullen ervoor zorgen dat je van elke hap geniet.

 

Lees meer

Kant en klare maaltijden