Chef aan huis

De vereisten om een thuis kok aan huis te worden zijn heel eenvoudig.

1.aky keuken

De keuken van de chef thuis moet worden ingericht met schone kommen, bestek, fornuis, oven en goed kookgerei. Het aanrecht moet netjes zijn en de ruime keukenlade moet georganiseerd zijn.

De chef-kok aan huis is verantwoordelijk voor de bereiding, het koken, het klaarmaken en serveren van het voedsel en voor de eindpresentatie.

2. knutselen

De tweede vereiste om thuis een chef-kok te worden is natuurlijk dat men weet hoe men moet koken. Dit is belangrijk omdat men zeker geen goede kok zou zijn zonder te weten hoe je voedsel moet bereiden en koken. Weten hoe je koekjes bakt, taarten bakt, feestjes organiseert en eten serveert zijn de beste manieren om een goede kok te worden.

Maar wat heeft een kok eraan als hij geen keuken heeft? Stel je voor hoe saai zijn leven zou zijn zonder keuken om mee te koken. Dit is waar een keuken in het spel komt. Een keuken zorgt voor alle tafels, alle voedselbereiding, het koken van voedsel en het regelen van feest.

Nu, wat ga je doen met je keuken? Je gaat het gebruiken voor iets waardevols, waarschijnlijk veel waardevoller dan rond te koken. De keuken wordt gebruikt als een plek waar u kunt college feesten, regelen bruiloften, verjaardagen en jubilea, productivites, salons, eetgelegenheden, wasserette, schoonmaak, tomaat levering,…. de lijst gaat maar door. De keuken is de plaats waar je je eigen baas kunt zijn, kunt beslissen wat voor soort koken je doet, kunt beslissen wat je je kunt veroorloven en zelfs kunt beslissen over je hoofd carrière.

3. Gepassioneerder over wat je doet

Wilt u chef-kok worden? Begrijpelijk, niet iedereen is tenminste geïnteresseerd om chef-kok te worden. Misschien wil jij wel de chef-kok voor de volgende generatie zijn. U wilt dat soort chef-kok zijn waar mensen tegenop kijken. U wilt erkend worden voor uw vaardigheden en uw passie.

Als chef-kok worden je droom is, dan moet je de kunst van het koken leren. Je leert hoe je verschillende soorten gerechten maakt. Je leert de vaardigheid van het plannen en organiseren van een menu. Je leert hoe je menu’s maakt, ingrediënten koopt en de voorbereidingsruimte beheert.

Kok zijn is geen gemakkelijke baan. Het vergt veel uithoudingsvermogen en veel geduld. Het vereist ook kleurrijke kleding, soms dure kleding, en hopen make-up, maar als je het doet voor je passie en je liefde voor mensen, en als je echt je favoriete mensen wilt helpen, dan zou je leven zo kleurrijk en opwindend zijn. Chef-koks zijn heel gemakkelijk te behagen, en er zijn duizenden die dolgraag zo’n carrière zouden willen hebben.

Hoewel er duizenden koks over de hele wereld zijn, kunt u van de Japanse keuken genieten en deze waarderen vanwege haar:

– plaats of klimaat

– mensen en cultuur

– Japans JCUE principes

– Culinaire wetenschap en ingemaakte voedingsmiddelen

– Het gemak van de voorbereiding

– Verscheidenheid met behoud van de essentie van smaak

– Gemak met een aanbod van voedsel

– Oorsprong of gevolgen voor de immigrant

– bevat aspecten van traditionele en moderne kookstijlen

– veel gebruik van vis en zeevruchten

• Garden and garden vegetable content

– Ingrediënten met een laag vetgehalte

– Vlees, melk, zuivelproducten en eieren

– geraffineerde meelsoorten

– gistproducten

– producten op basis van fruit, kersen en druiven

– proces vaak met insecten en kippen

– kan worden gekookt als brood of worden geserveerd met vers fruit

– Insecten, zijde en vissen

– Enkele exotische ingrediënten

– De meest interessante en unieke ingrediënten

Japanse recepten die typisch in de keuken worden gemaakt

De gerechten worden gewoonlijk bereid in een imu (een traditioneel bakje met een vorm of kunstwerk), dat ook wordt gebruikt om sushi in te bewaren. Het bakje is traditioneel gemaakt van kombu of stro.

Deze wordt meestal in het midden van het aanrecht of naast de rijstkorf geplaatst.

De kombu wordt gebruikt om rijst warm te houden, maar niet noodzakelijkerwijs in dit geval, de rijst wordt gewoon warm gehouden. De imu wordt gebruikt om de rijst vast te houden.

Deze wordt maandenlang in de keuken bewaard. Het concept van het gebruik van een imu is dat de rijst in het midden van de imu zit, op deze manier is de rijst volledig ingesloten. De rijst wordt gewoonlijk niet gesneden, en wordt in het midden gehouden.

Aan het begin van de eenentwintigste eeuw heeft het concept van de keuken een sterke invloed op de samenleving gekregen. Daarom worden in de keuken steeds meer voorwerpen gebruikt. Behalve de hoge en lage tafels worden ze gebruikt, behalve het dessert dat meestal wordt geserveerd.

De dienblad, traditionele, formele, oosterse Chinese sets eetstokjes worden bijna altijd gebruikt, en zijn gemaakt van het dunne bamboestokje.

lees meer:

private chef