Olijfolie, Olijven, Eten, Olie

Zo ontstaat er een smakelijk pallet extra vergine olijfolie die gebruikt kan worden voor spreads, saladedressings, spreads, frituren, broodbeleg, etc. De extra vergine olijfolie is zo veelzijdig. Vanwege zijn vermogen om te kusten en een muffe frisheid te behouden die te wijten is aan zijn chemische structuur, wordt het gebruikt voor cosmetische basissen, waaronder mousse, vochtinbrengende crèmes, oogcrèmes, enz., Scheerschuim, chocoladeglazuur, augurken, pickseed, futons, enz. , etc, marinades, etc, dressings, etc, dipsauzen, spreads en nog veel meer.

Het wordt geproduceerd door olijven waaraan een chemische stof is toegevoegd om de olie af te breken en zijn oliebesparende eigenschappen te verkrijgen. Dit proces wordt verestering genoemd. olijven bederven op natuurlijke wijze bij koude temperaturen en het proces produceert een roodbruin, poederachtig extract van olijfolie. Deze verbinding is een afbraakproduct van polyolen en omeren. Aan deze verbinding wordt aromatische olie toegevoegd om het aroma te versterken. Aromatische oliën worden chemisch gewijzigd om een ‚Äč‚Äčander aroma te krijgen. olijven zijn een compleet voedingsmiddel met een complete set bestaande uit een complete keten van chemische componenten.

De olijven die gebruikt worden bij de productie van extra vergine olijfolie zijn van de volgende: de groene olijven, de zwarte olijven, nl. pinfruit (dit is de variëteit die de industriële processen in staat zijn om in verhouding te produceren), de Franse groene olijven , chouette-olijven, Marokkaanse baten en Egyptische baten. Deze zijn zeer sterk verwerkt. Het Egyptische effect is zeer verfijnd, terwijl de rest in hun natuurlijke staat wordt gelaten. Groene olijven zijn van de meest superieure kwaliteit. Groene olijven zijn de polycyclische variëteit en produceren minder vluchtige deeltjes en daarom is het aroma veel meer.

Het is zeker aan te raden om je niet voor de gek te laten houden door beweringen van retailers over extra vergine olijfolie wanneer je ontdekt dat olijfolie verontreinigende stoffen en gifstoffen kan bevatten en zelfs onnatuurlijk kan zijn. Extra vierge olijven zijn een veel meer sierlijke variëteit die de kracht van aroma's en verbindingen kan hebben die niet worden gevonden in de andere olijfvariëteiten. Deze soorten olijven worden geclassificeerd als uitgangsmateriaal, dat wil zeggen dat het grondstoffen zijn die worden getransformeerd om andere producten dan olie te produceren en dit heeft gevolgen voor de consument (lees: u) met betrekking tot de kwaliteit en natuurlijkheid van de extra vierge olijfolie die u gaat koken en gebruiken. Houd dus rekening met marketing en het soort extra vierge olijfolie dat u gaat kopen.