colorful spanish tapas - tapas stockfoto's en -beelden

Tapas worden beschouwd als de gemakkelijk te eten snacks van de Spanjaarden. Hoewel ze in andere landen, waaronder de VS, te vinden zijn, worden ze traditioneel in Spanje gemaakt. Aangezien ze heel gemakkelijk te eten zijn, wordt deze snack traditioneel buiten gegeten. In feite zijn de meeste tapasbargebieden, zoals die van Spanje, zo vol dat de bars en restaurants je aanmoedigen om buiten te zitten om van je tapas te genieten.

Met de gevarieerde locaties en de invloeden van verschillende culturen zijn tapas ook heel veelzijdig. Ze kunnen worden geserveerd als aperitief, als maaltijd en zelfs als dessert. Ze zijn precies wat de naam aangeeft: kleine hapjes die gegeten worden met frites of andere soortgelijke garnering.

Dus, in overeenstemming met deze gids, zullen we de onderstaande punten bekijken die u zullen helpen meer te begrijpen over de populaire Spaanse snacks en hun belang in het eten en de cultuur van Spanje.

punten:

1-Tapas worden door veel mensen gegeten, ook door kinderen, hoewel in Spanje de oudere generatie zich misschien alleen gezinsmaaltijden herinnert.

2 -Heb niets met alcohol te maken. Tapas zijn bedoeld als een lichte maaltijd, plezierig in het gezelschap van vrienden en lekker eten daarbij.

3 – Je kunt de originele tapa in elke Spaanse bar of restaurant vinden, maar omdat ze buiten Spanje populairder zijn geworden, kun je ze bijna overal vinden, ook in luxe hotels en restaurants.

4 -Voor de zoetekauw is er een traditionele Spaanse woestijn die bekend staat als Ensaimada. Dit bestaat uit geroosterde Mallorcaanse amandelen bedekt met een honing-en-botersaus.

5 -De Ensaimada is bekend en geliefd in Mallorca, Valencia en Andalusië. De Ensaimada wordt traditioneel gegeten met olijfolie en honing, maar wordt ook op andere manieren gegeten.

6 – Mallorca 'Tapa' is de Spaanse versie van een Chinees dessert dat bestaat uit een gebakje met amandelen en ham erin, gedrenkt in siroop. De Ensaimada is een Mallorcaanse traditie.

7 – Tapas dienen traditioneel als dessert van een informele bijeenkomst en worden meestal geserveerd in een 'roux' (een gefrituurd mengsel van bloem en vet), maar de Mallorcaanse versie is een heel andere aangelegenheid.

8 – De klappen over de Mallorcaanse versie

A Mallorcan steak or aubergine, for example, can be found just about anywhere today, but the Mallorcan version makes an excellent contribution to any tapas menu; or the sandwich, which is also a Mallorcan tradition. The connective power of the salad is lost, but the satisfying yet nourishing texture of the steak and the aubergine remains.

The Arcol Beistle recipe is another traditional Spanish salad that delights in the beauty of combination of ingredients.

Vegetables and fruits that work well with Tapas

As they say in Spain, reservat with albondigas (vegetables and fruits co-itioning perfectly), elote (seafood salad), manzanilla (mallorcan sausage), pino de gallo (a cold tomato soup made with olive oil), romesco (Spanish rice cooked with meat, onion and seasoning),rosqueros (uessels), sobras ( noises), etc. are suitable for a Tapas meal.

Tapas-ingrediënten kunnen bijna alles zijn wat je op de markt kunt kopen, dus er komt niet veel meer bij kijken dan snijden en serveren. De enige grenzen aan de creatieve Tapas zijn de verbeeldingskracht van de chef en het geduld van de consument.