U zou bijvoorbeeld met vrienden uit eten kunnen gaan, of u zou op een of andere plaats kunnen werken. Maar u kunt ook gewoon uit eten gaan met uw partner in uw eigen huis, of u kunt koken in uw eigen keuken.

Het belangrijke woord in die laatste zin is belangrijk. Veel van wat u doet terwijl u uit eten bent, kan heel interessant en/of amusant zijn om naar te kijken. U kunt bijvoorbeeld laat thuiskomen van een lange dag op het werk, op uw deur kloppen, en begroet worden door een chagrijnige kok die een schort draagt en vraagt om een stuk vlees dat nog geen uren heeft gekookt. Als je je eigen keuken niet kent, zoals hoe je een snelle saus maakt, dan moet je waarschijnlijk meer uitgaan. Dan zou je een spelletje kunnen maken van het aankleden van je eigen bord(en) met hetzelfde spelletje dat je speelt als je thuis bent. Je zou bijvoorbeeld een spelletje doperwten, zalm, bramen en roomkaas kunnen proberen met een mengsel van kleine pasta o’s en die op je tafel zetten. Je zou ook een spel kunnen proberen van erwten, zalm, bramen, en roomkaas met een mengsel van kleine pasta o’s en leg ze op je tafel. Mijn spel vandaag is om te zien hoeveel kleine pasta o’s ik aan één kant van een rondje kan leggen, en het dan oprollen om een klein zakje te maken. Ik hoop dat dit mijn week wat interessanter maakt. Mijn huidige beste score is : methaan (niet olie) :((

Nu over naar het voedselgevecht van vandaag:

Ik hou van mijn LA mand lunch vanmiddag. Ik heb maandag een broodje kalkoen gehaald en het in mijn Laos drive through gestopt. Ik belde mijn moeder en vroeg haar om de ingrediëntenlijst. Tot mijn verbazing was het een kleverige troep die meer leek op de producten die je in de supermarkt vindt dan op voedsel. De man achter de toonbank vertelde me dat het rosbief en lamsvlees was, wat geen verrassing was, want dat was precies wat ik de hele tijd had gedaan. Maar hij zei ook dat ze geen gezond rood vlees meer hadden voor de sandwich. Jakkes. Mijn hart bonsde dagenlang. Ik was er niet blij mee en ben dat nog steeds niet. Hoewel ik graag rosbief en lamsvlees had gegeten, was ik liever op pad gegaan met een koelbox vol ijsblokjes, een zak boodschappen en wat brood. Mijn vader had het liever bij de sandwich gehouden. Maar hé, veel dingen komen in kleine verpakkingen.

Hoe dan ook, die situatie duurde niet lang. Ik werd de rest van de dag onophoudelijk aangestaard door byilianas, en uiteindelijk besloot ik gewoon mijn moeder te bellen. Ze verzon een biografie van mij als kind en mijn leven was geweldig. Behalve die keren dat ik besloot iets nieuws te proberen. Toen nam mijn leven een slechte wending.

Toen besloot ik mijn moeder echt te leren kennen. En nadat ze me had verteld dat ze naar de universiteit ging, vroeg ze me meer te weten te komen over wat er in haar water zat. Eerst had ze het alleen over de chemische stoffen in kraanwater, wat zeker een probleem is. Maar na dat gesprek wilde ze meer weten over het microbiologische gehalte, en toen ik begon te antwoorden over de toestand van onze watervoorziening, zei ze, “nou, dan?”

Weet je, het leven is gewoon soms moet ik het zelf zeggen, je weet wel, het leven is gewoon soms moeten we zeggen, Nou, ik weet het niet over dat. Maar ze zei, kijk, ik weet dat ik dit altijd heb geweten. Ik heb altijd geweten wat er in grondwater zit. Maar ze zei, ik heb het getest, en het is waar.

Lees meer…

Eten bestellen Weert

Eten bezorgen Weert